Left Jatka ostoksia
Tilauksesi

Ostoskorisi on tyhjä

Saattaisit pitää myös
8,90€
21,10€

Suomikauppa.fi esittely

Suomikauppa.fi on vuonna 2005 perustettu suomalaisia tuotteita sekä kotimaisia tuotemerkkejä ulkosuomalaisille ja kaikille muille suomesta kiinnostuneille kuluttajille myyvä verkkokauppa. Toimitamme tilauksia kaikkialle maailmaan ja pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman kattavalla tuotevalikoimalla. Kun saat kaikki Suomi -tuotteet ja muut Suomesta kaipaamasi tavarat ja elintarvikkeet samasta paikasta, säästät postikuluissa ja tilaaminen on vaivatonta. Toimimme yhteistyössä luotettavien kumppanien ja tavarantoimittajien kanssa, varmistaaksemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen asiakkaillemme. Tuotteemme ovat laadukkaita, kotimaisia ja ulkomailla paljon kaivattuja. Tuotevalikoimamme on kattava, mutta pyrimme silti varmistamaan kaikkien tuotteiden saatavuuden nopeasti ja luotettavasti. Tervetuloa seikkailemaan, tutustumaan ainutlaatuiseen ja laajaan valikoimaamme. Rekisteröidy asiakkaaksi jo tänään!

Tiesitkö että Suomikaupasta voit tilata tuotteita lahjaksi ystävälle tai sukulaisille joko Suomeen tai ulkomaille? Lue lisää »

Tilauksen teon kanssa vaikeuksia? Lähetä se meille sähköpostilla niin me teemme tilauksen laskuineen puolestasi alusta loppuun! info@suomikauppa.fi Muistathan että tilausta kannattaa suunnitella ennen tilauksen jättämistä.

Mitä suurempi tilaus on, sitä pienempi on postimaksujen osuus kiloa kohti! 

Kotimaista laatupalvelua

Valikoimastamme löydät yli 3000 tuotetta ja voit jättää meille toivomuksen, kun toivot saavasi kaipaamasi kirjan, dvd-elokuvan tai lastenhoitotuotteen meiltä.

Suomikaupasta tilaaminen kannattaa!

Suomikaupan kattavasta tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Suomikauppa on helppokäyttöinen suomenkielinen verkkokauppa, jossa myös asiakaspalvelu toimii kotimaisella kielellä. Toimitamme tuotteita kaikkialle maailmaan! Suomikauppa on rekisteröitynyt Food and Drug Administration (FDA) elintarvikkeiden maahantuoja Yhdysvalloissa. Suomikaupassa asiakkaalla on mahdollisuus valita postin nopeuden ja hinnan välillä. Lue lisää toimitustavoista. Suomikaupasta voit tilata esimerkiksi; fiskars, iittala, aarikka, paulig, fazer, taffel, hartwall, semper, piltti, jalostaja, myllyn paras, turun sinappi, auran sinappi, oululainen, vaasan, kalevala koru, muumi, kultasuklaa, tuotemerkkien tuotteita.

Yritysinfo

Suomikauppa.fi on LaKo Trade Oy:n ylläpitämä palvelu.

Osoite:
Suomikauppa.fi
LaKo Trade Oy
Kumitehtaankatu 5
FIN-04260 Kerava
Finland

Y-tunnus: FI-2017795-4