Left Jatka ostoksia
Tilauksesi

Ostoskorisi on tyhjä

Saattaisit pitää myös
21,10€

Maksutavat

Suomikaupassa voi maksaa monella eri tavalla.

Verkkopankkimaksu

Jos asiakkaalla on suomalainen pankkitili, voi hän käyttää Paytrail -maksunvälityspalvelun verkkopankkimaksua tilauksen maksamiseen. Paytrail on suomalainen maksulaitos, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää heiltä poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Maksun saajana tiliotteella näky Paytrail. Paytrail välittää maksusi Suomikaupalle.

Maksut luottokorteilla
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla Stripe – maksunvälittäjän kautta. Suomikaupalla eikä Stripe -maksupalvelulla ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

PayPal

Voit maksaa PayPal -maksulla jos sinulla on PayPal-tunnukset. Lisäksi PayPal maksulla voi maksaa Visa, MasterCard ja American Express luottokorteilla.

Lisätietoa PayPal maksusta löytyy PayPalin sivuilta »

Klarna

Jos asut maassa, jonka valuutta on euro (€), voit maksaa myös Klarnalla. Klarna on yksi Euroopan suurimmista maksupalveluntarjoajista. Meillä on käytössä Klarnan "maksa myöhemmin" ja "pilko maksu" -palvelut.

Pankkitalletus/ Tilisiirto

Voit tilata tuotteita Suomikaupasta tilisiirrolla, vaikkei sinulla olisikaan kotimaisia pankkitunnuksia tai luottokorttia. Tee tilaus normaaliin tapaan Suomikaupassa, mutta valitse kassalla maksutavaksi ’Tilisiirto’, niin saat tilauksen teon jälkeen maksutiedot sähköpostilla meille ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Laitamme tilauksen käsittelyyn vasta kun tilauksen loppusumma näkyy tilillämme. Mikäli emme saa ennakkomaksua tilillemme viikon kuluessa tilauksen jättöpäivästä, peruuntuu tilaus automaattisesti.

HUOM! Asiakas vastaa itse kaikista tilisiirtoon mahdollisesti kohdistuvista pankin palvelumaksuista. Emme toimita tilauksia ennen kuin koko tilauksen loppusumma on suoritettu tilillemme.