Left Jatka ostoksia
Tilauksesi

Ostoskorisi on tyhjä

Saattaisit pitää myös
21,10€
Varaudu viivästyksiin kuljetuksissa ennen joulua

Varaudu viivästyksiin kuljetuksissa ennen joulua

Suomikaupan tärkeitä päivämääriä:
Viimeinen leipälähetys ennen joulua MA 19.12.
Viimeinen lähetyspäivä ennen joulua TO 22.12.

 

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja niin lähestyy myös niin kutsuttu "pakettisesonki". Tämä tarkoittaa sitä, että maailmalla liikkuu tähän aikaan vuodesta ennennäkemätön määrä paketteja, ja kuljetusyritykset toimittavat niitä hiki hatussa vastaanottajille.

Pakettien määrä saattaa aiheuttaa ruuhkaa pakettiterminaaleilla, eikä aivan kaikille lähetyksille välttämättä löydy tilaa ensimmäisessä lentokoneessa tai rekassa. On hyvä muistaa, että kuljetusyritysten antamat arviot ovat toimituksille normaalitilanteessa, eivätkä sisällä ruuhkan aiheuttamia viivästyksiä. Harvoissa tapauksissa kuljetusaika voi jopa kaksinkertaistua pahimman ruuhkan aikana.

Tämän vuoksi suosittelemme, että teette jouluostokset hyvissä ajoin. Yleinen ohje meillä on, että express-kuljetuksella tulevat tilaukset tulee tehdä noin kaksi viikkoa ennen toivottua toimituspäivää (jos tilaat tuoreleipiä, tee tilaus 15.12. klo 12 mennessä. Lähetämme leivät 19.12.),

ja standard-kuljetuksella tulevat tilaukset tulee tehdä kolme viikkoa ennen toivottua toimituspäivää (jos tilaat tuoreleipiä, tee tilaus 8.12. klo 12 mennessä. Lähetämme leivät 12.12.).

  

Muista tehdä tilaukset ajoissa, jotta ne ehtivät perille ennen joulua!