Left Jatka ostoksia
Tilauksesi

Ostoskorisi on tyhjä

Saattaisit pitää myös
8,90€
21,10€
Suomalaiset lehdet ja kirjat

Suomalaista luettavaa – Lehdet, jotka pitävät yllä yhteyttäsi Suomeen

Kaipaatko kosketusta suomalaiseen kulttuuriin ja kieleen? Onko mielessäsi halu pysyä ajan tasalla Suomen tapahtumista tai syventää ymmärrystäsi suomalaisesta kirjallisuudesta? Onneksi on olemassa monia suomalaisia kirjoja ja lehtiä, jotka tarjoavat juuri tämän. Tässä artikkelissa keskitymme erityisesti suomalaisiin aikakauslehtiin, jotka tarjoavat ainutlaatuisen ikkunan suomalaiseen arkeen, viihteeseen ja kulttuuriin.

Aikakauslehdet – Viihdettä ja syvällisiä artikkeleita

Seiska – Viihteen ykkönen

Seiska eli 7 Päivää, on tunnetusti yksi Suomen suosituimmista viikkolehdistä, joka tarjoilee lukijoilleen viihdettä, julkkisuutisia, ja kuumimpia juoruja. Seiskan sivuilla pääset kurkistamaan suomalaisten julkisuuden henkilöiden elämään, seuraamaan ajankohtaisia tapahtumia ja viihtymään rohkeiden reportaasien parissa. Seiska on erinomainen valinta niille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla suomalaisesta viihdemaailmasta ja samalla nauttia kepeästä lukemisesta.

Me Naiset – Naisten oma lehti

Me Naiset on suomalainen aikakauslehti, joka keskittyy naisten elämään, hyvinvointiin, muotiin ja kauneuteen. Se tarjoaa inspiroivia tarinoita, syvällisiä haastatteluja ja vinkkejä arkeen. Me Naiset on suunnattu naisille, jotka arvostavat laadukasta sisältöä ja haluavat pysyä ajan tasalla suomalaisesta yhteiskunnasta ja kulttuurista. Lehden sivuilta löydät myös reseptejä, matkavinkkejä ja paljon muuta.

Ristikkolehdet – Aivojumppaa suomeksi

Ristikkolehdet ovat erinomainen tapa pitää yllä suomen kielen taitoa ja samalla tarjota aivoille mukavaa pähkinää purtavaksi. Suomessa on laaja valikoima ristikkolehtiä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ristikoiden ratkojille. Ne tarjoavat paitsi kielellistä haastetta myös tietoa suomalaisesta kulttuurista, historiasta ja ajankohtaisista tapahtumista.

Suomalaiset kirjat ja lehdet tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden pysyä yhteydessä suomalaiseen kulttuuriin, kieleen ja yhteiskuntaan. Ne tarjoavat paitsi viihdettä ja tietoa, myös loistavan tilaisuuden harjoittaa ja ylläpitää suomen kielen taitoa. Suomalainen luettava tarjoaa monipuolisia tapoja pysyä yhteydessä Suomeen, olit sitten fyysisesti kaukana tai lähellä. Käännä siis sivua ja sukella suomalaisen kirjallisuuden ja lehtien maailmaan – se on yksi parhaista tavoista pitää yhteyttä Suomeen. Koko kirja- ja lehtivalikoimamme löydät täältä.