Left Jatka ostoksia
Tilauksesi

Ostoskorisi on tyhjä

Saattaisit pitää myös
21,10€
Grillaa Suomalaisittain MUURIKKA®-tuotteilla

Grillaa Suomalaisittain MUURIKKA®-tuotteilla

Suomalainen kesä ja grillaaminen kuuluvat erottamattomasti yhteen. Erityisesti MUURIKKA®-grillituotteet tarjoavat ainutlaatuisen tavan nauttia tästä perinteestä, olitpa sitten kotipihalla, mökillä tai luonnon helmassa. Tässä artikkelissa jaamme parhaat vinkit, jotta voit grillata suomalaisittain käyttäen MUURIKKA®-tuotteita.

Suomalainen Grillauskulttuuri

Grillaaminen on olennainen osa suomalaista kesää, tarjoten ainutlaatuisia makuelämyksiä ja yhteisöllisyyttä. MUURIKKA®-tuotteet, kuten sähkögrillit ja savustuspöntöt, tuovat näihin hetkiin helppoutta ja monipuolisuutta.

Kokeile MUURIKKA®-tuotteilla esimerkiksi

  • Grillimakkara: Aloita perusteista. Makkara on suomalaisen grillauksen kulmakivi. Lisää hieman savustettua paprikaa makkaran pintaan ennen grillausta MUURIKKA®-sähkögrillillä, ja tarjoile perinteisen sinapin kanssa.
  • Savustettu lohi: Kokeile lohen savustamista. Mausta lohi kevyesti suolalla ja tillillä, ja savusta MUURIKKA®-savustuspöntössä. Tarjoile uusien perunoiden ja tillivoisulan kanssa.
  • Kasvisvartaat: Grillaus ei ole vain lihansyöjille. Tee värikkäitä kasvisvartaita paprikoista, sipulista, kesäkurpitsasta ja tomaateista. Sivele kasviksia oliiviöljyllä ja grillaa MUURIKKA®-sähkögrillillä, kunnes ne ovat sopivan kypsiä.

Vinkit Onnistuneeseen Grillaamiseen

  • Esilämmitä Grilli: Varmista, että MUURIKKA®-grilli on kunnolla esilämmitetty ennen ruoan lisäämistä. Tämä takaa tasaisen kypsymisen.
  • Älä Unohda Marinadia: Marinadit tuovat makua ja mehevyyttä grilliruokiin. Kokeile erilaisia yhdistelmiä ja anna lihan marinoitua vähintään muutama tunti.
  • Käytä Savustuslastuja: Lisää savun makua käyttämällä MUURIKKA®-savustuspöntössä savustuslastuja. Kastele lastut ensin vedessä, jotta ne tuottavat tasaisesti savua.

Grillaaminen MUURIKKA®-tuotteilla avaa oven loputtomiin mahdollisuuksiin tutkia suomalaista grillauskulttuuria. Olipa kyseessä perinteinen makkaran grillaus tai kokeellisemmat savustetut herkut, näillä vinkeillä varmistat, että grillauskokemuksesi on onnistunut. Nauti kesästä ja hyvästä ruoasta suomalaisittain MUURIKAn kanssa. Tutustu suomalaisen kesän makuun ja luo unohtumattomia ruokamuistoja omalla takapihallasi tai luonnon keskellä.

 

Muurikka Pannu 48 cm jaloilla

 

Muurikka Sähkösavustin 1100 W lämpömittarilla