Uotilan Aito Pälkäneen Perunalimppu 450 g

3,90 

  

HUOM! LUE ENNEN KUIN TILAAT

Toimitamme tuoretta leipää sisältävät lähetykset kunkin viikon maanantaina, jottei leivät jäisi viikonlopun yli tulliin, tai postin jakelukeskuksiin.

Jätä tilauksesi ennen torstaita klo 12, niin tuoretuotteita sisältävä tilaus toimitetaan seuraavana maanantaina. Tämän jälkeen tulleet tilaukset toimitetaan seuraavan viikon maanantaina.

HÄMÄLÄINEN PERINNELEIPÄ

Suosittua Uotilan Aitoa Pälkäneen perunalimppua on leivottu perinteitä kunnioittaen jo 65 vuoden ajan ja on siksi turvallinen valinta meille kaikille, jotka haluamme syödä maukasta, terveellistä ja puhdasta leipää. Tuotteemme maun salaisuus piilee aikaa ja vaivaa vaativassa hapanimellytyksessä. Aidon perinneleivän leivontaan käytetään vain aitoa perunaa, ja vakuudeksi tästä leivän joukosta saattaakin löytyä jokunen palanen perunaa – aivan kuten silloin ennen… Maista niin muistat!

Terveellistä

Runsaskuituinen Uotilan Aito Pälkäneen perunalimppu pitää sisällään monet rukiin terveysvaikutteiset ominaisuudet. Se on myös parempi valinta sydämelle, sillä se sisältää hyvinvoinnin kannalta riittävän määrän kuituja sekä juuri sopivan vähän suolaa ja rasvaa. Ja mikä parasta, Aidon Pälkäneen perunalimpun mainio maku säilyy pitkään.

Puhdasta

Säilöntäaineeton leipämme ei sisällä myöskään muita lisäaineita. Sen mausta voit nauttia turvallisesti, sillä se on puhdasta raaka-aineittensa puolesta.

Viipaloinnista huolimatta leipäämme ei ole käytetty säilöntäainetta, vaan tuote on varjeltu pilaantumiselta noudattamalla erittäin korkeaa tuotantohygieniaa ja puhtautta.

Ainesosat

TäysjyväRUISjauho, vesi, VEHNÄjauho, peruna (15 %), siirappi, RUISmallas, hiiva ja jodioitu suola. 73 % leivän viljasta on täysjyväruista.

Paino0.50 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tuotetunnus (SKU): 201251 Osasto: Avainsana tuotteelle
Päivittää...
  • Ostoskori on tyhjä.