Uotilan Aito Pälkäneen Maalaisruislimppu 400g

3,90 

  

HUOM! LUE ENNEN KUIN TILAAT

Toimitamme tuoretta leipää sisältävät lähetykset kunkin viikon maanantaina, jottei leivät jäisi viikonlopun yli tulliin, tai postin jakelukeskuksiin.

Jätä tilauksesi ennen torstaita klo 12, niin tuoretuotteita sisältävä tilaus toimitetaan seuraavana maanantaina. Tämän jälkeen tulleet tilaukset toimitetaan seuraavan viikon maanantaina.

PERINTEINEN MAALAISLEIPÄ

Uotilan Maalaisruislimppu on leivottu perinteitä kunnioittaen ja on siksi turvallinen valinta meille kaikille, jotka haluamme syödä maukasta, terveellistä ja puhdasta leipää. Alkuperäisen Uotilan Maalaisruislimpun rehellinen maalaismaku syntyy hapattamalla ja nostattamalla taikina ilman leivinhiivaa perinteisesti taikinajuuren avulla. Maalaisruislimpun leivontaan onkin käytetty vain täysjyväruista, vettä ja suolaa – aivan kuten silloin ennen… Maista niin muistat!

Terveellistä

Viipale tervettä makua syntyy leivästä, jota on turvallista nauttia. Tiedät, että sen raaka-aineet ovat terveyttä edistäviä, eikä leivässä ole mitään terveydelle haitallisia aineita. Kun leivinhiiva ja vehnä on jätetty pois leivästä, siitä voi nauttia entistä useampi. Korvaamalla vehnän täysjyvärukiilla maksimoimme myös aidon rukiin maun ja sen monet terveysvaikutteiset ominaisuudet. Samalla olemme antaneet leivälle todellisen kuitulatauksen, kuitua on jopa 9,3 %!

Puhdasta

Säilöntäaineeton leipämme ei sisällä myöskään muita lisäaineita. Sen mausta voit nauttia turvallisesti, sillä se on puhdasta raaka-aineittensa puolesta.

Viipaloinnista huolimatta leipäämme ei ole käytetty säilöntäainetta, vaan tuote on varjeltu pilaantumiselta noudattamalla erittäin korkeaa tuotantohygieniaa ja puhtautta.

Ainesosat

TäysjyväRUISJauho ja -jyvät (58 %), vesi ja suola. Leivontaan käytetyistä viljoista (jauhot ja jyvät) on 100 % ruista. TUOTE VALMISTETTU LINJALLA, MISSÄ KÄSITELLÄÄN MYÖS MUITA VILJOJA.

Paino0.50 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tuotetunnus (SKU): 201261 Osasto: Avainsana tuotteelle
Päivittää...
  • Ostoskori on tyhjä.