Sunnuntai-kuivahiiva:
* Heti käyttövalmis, hyvin säilyvä leivontahiiva, joka lisätään taikinoihin mieluiten jauhoihin sekoitettuna.
* Sopivin toimintalämpötila on +42 °C, siis taikinaneste on hiukan lämpimämpää kuin tuorehiivalla (+37 °C) leivottaessa.
* Kuivahiivalla kohotettaessa on suositeltavaa, että kaikki leivonnan ainekset ovat huoneenlämpöisiä, ettei taikinan lämpötila laskisi alustamisen aikana ja kohoaminen hidastuisi. Jos keittiössä on viileää, voi taikinakulhon nostaa lämpimällä vedellä täytettyyn vesialtaaseen kohotuksen ajaksi.
* Sunnuntai-kuivahiiva on annosteltu 11 g:n pusseihin. Yhdessä pussissa on sopiva määrä kuivahiivaa 5 dl:n sämpylätaikinaan tai 2 1/2 dl:n pullataikinaan.
* Pakkauskoot: 4 x 11 g ja 10 x 11 g.
Tuotearvioita ei vielä ole.