Semper Pofiber – Perunakuitujauhe 125g

3,70 

  

Perunakuitujauhe valmistetaan erityisellä valmistusmenetelmällä puhdistamalla ja kuivaamalla perunaa ilman kemiallisia lisäaineita. Semper Pofiberin ravintokuitupitoisuus on 70%. Siitä kaksi kolmasosaa on liukenematonta kuitua ja yksi kolmasosa vesiliukoista kuitua.

Kuidun vaikutukset elimistössä:

Liukenematon kuitu ehkäisee ummetusta. Lisäksi liukenematon kuitu lisää paksusuolen bakteerien aineenvaihduntaa ja sillä on edullinen vaikutus suoliston terveyteen.

Veteen liukeneva kuitu hidastaa ravintoaineiden imeytymistä, mikä esim. tasaa veren sokerin vaihtelua. Rasva-aineenvaihduntaan kuidut vaikuttavat sitomalla kolesterolia ja suoleen erittyviä sappihappoja. Tämä voi näkyä seerumin kolesterolipitoisuuden pienenemisenä.

Ainekset:
Kuivattua perunakuitua

Ominaisuudet:

* Sisältää runsaasti ravintokuitua
* Parantaa leipien ja leivonnaisten rakennetta ja makua
* Neutraali maku, haju ja väri
* Ei allergisoi
* Hyvä kosteuden sitomiskyky
* Pakkasen- ja lämmönkestävä
* Ei sisällä lisäaineita, silti hyvin säilyvä

Käyttö:
Perunakuitujauheen monet hyvät ominaisuudet auttavat onnistumaan leivonnassa ja ruoanvalmistuksessa. Erityisesti tehokas kosteuden sitomiskyky lisää ruoan ja leivän mehevyyttä. Tuote sopii hienojakoisuutensa sekä neutraalin maun, tuoksun ja värin ansiosta myös vaaleaan ruokaleipään ja makeisiin leivonnaisiin. Perunakuitujauhetta voi myös käyttää korppujauhon asemasta leivittämisessä ja jauhelihataikinoissa.

Ravintosisältö / 100 g:

Energia 300 kJ / 75 kcal. Proteiini 5 g. Hiilihydraatti 12 g, josta sokereita <0,1 g, tärkkelys 12 g. Rasva <0,5 g, josta tyydyttynyt rasva <0,5 g. Ravintokuitu 70 g. Natrium 0,01 g.

Paino0.25 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tuotetunnus (SKU): 7310100857200 Osasto:
Päivittää...
  • Ostoskori on tyhjä.