Rajamäen Väkiviinaetikka valmistetaan luonnollisella käymismenetelmällä kotimaisesta ohrasta. Yli satavuotias merkkituote yhdistetään useimmiten säilöntään, mutta se on myös monipuolinen maustaja ja monen ruoan herkullisuuden salaisuus.
TUOTETIEDOT
Etikkahappopitoisuus 10 %
Laimennus pöytäetikaksi: 2 osaa etikkaa, 3 osaa vettä
Luonnollisella käymismenetelmällä valmistettua väkiviinaetikkaa. Valmistettu lähdevedestä ja viljaviinasta.
Säilytys huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna.
Ravintosisältö / 100g
Energiaa 139 kJ / 33 kcal
Rasvaa 0 g
Hiilihydraatteja 0,5 g
joista sokereita 0,5 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g
Tuotearvioita ei vielä ole.