Nestlé Nan Pro2 maitopohjainen vieroitusvalmiste 6kk 400g

8,90 

  

Tuotekuvaus

NAN Pro 2 on valmis maitopohjainen vieroitusvalmiste. Siihen on lisätty lasten suolistolle tärkeitä Bifidus BI-bakteereja Lisäksi se sisältää pienen lapsen kehitykselle tärkeitä omega-3 (DHA) ja omega-6(ARA) pitkäketjuisia monityydyttymättömiä rasvahappoja sekä tärkeitä vitamiineja. Tarjoile NAN Pro 2 osana monipuolista ruokavaliota.

TÄRKEÄÄ:
Äidinmaito on imeväisen ensisijaista ja parasta ravintoa. Ohjeita imetyksen valmistautumiseen, imetykseen ja imetyksen ongelmatilanteisiin saat omasta neuvolastasi, lääkäriltäsi tai synnytyssairaalasta.

Ennen äidinmaidonkorvikkeen tai vieroitusvalmisteen käytön aloittamista on hyvä olla yhteydessä omaan neuvolaan tai lääkäriin ja pyytää yksilöllistä ohjausta.
Äidinmaidonkorviketta tai vieroitusvalmistetta voi tarvittaessa tarjota lapselle äidinmaidon lisäksi tai asemasta neuvolan tai lääkäriltä saamien ohjeiden mukaisesti.

Ainesosat: Maltodekstriini, kasviöljy (palmu, rapsi, kookos, auringonkukka), vähäsuolainen HERAJAUHE, rasvaton MAITOJAUHE, LAKTOOSI, emulgointiaine (SOIJALESITIINI), KALAÖLJY, Mortierella alpina -öljy, kivennäisaineet (natrium, kalium, kalsium, rauta, magnesium, sinkki, jodi, kupari, seleeni), vitamiinit (A, D, E, K, C, tiamiini, riboflaviini, niasiini, B6, foolihappo, B12, biotiini, pantoteenihappo), Bifidobacterium lactis ja Streptococcus thermophilus).

Paino0.75 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tuotetunnus (SKU): 7613036611855 Osasto:
Päivittää...
  • Ostoskori on tyhjä.