Leivo vaihteeksi maukasta leipää tai kuohkeita sämpylöitä terveellisemmin Myllärin Hiivaleipäjauhosta. Hiivaleipäjauho on tavallista vehnäjauhoa tummempaa ja runsaskuituista (kuitupitoisuus 7,6 %), ja se on myös erinomainen proteiinin lähde.
Käyttämällä Myllärin-tuotteita teet samalla vastuullisen valinnan. Myllärin-tuotteet valmistetaan kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Myllymme pyörivät vesivoimalla tuotetulla vihreällä sähköllä ja lämpöenergiaa tuotetaan omassa biovoimalassa kaurankuoria polttamalla. Lokakuusta 2020 alkaen Myllärin-tuotteiden valmistus on hiilineutraalia.
Herkullisen maun lisäksi saat Myllärin tuotteista kaikki jyvien hyvää tekevät ominaisuudet - kuidut, proteiinit, rasvat ja vitamiinit.
Ainesosat
VEHNÄ.
Ravintosisältö (per 100 g)
Energia 360 kcal / 1490 kJHiilihydraatit 64 g
Proteiini 14 g
Ravintokuitu 6.2 g
- joista sokeria 1 g
Suola 0 g
- josta tyydyttyneitä 0.5 g
Rasva 3 g
Suosittelemme tarkistamaan tuotteen allergeenitiedot aina myös tuotteen pakkauksesta.
Ingredienser
VETE.
Näringsvärde (per 100 g)
Energi 360 kcal / 1490 kJKolhydrater 64 g
Protein 14 g
Kostfiber 6.2 g
- varav socker 1 g
Salt 0 g
- varav mättat 0.5 g
Fett 3 g
Suosittelemme tarkistamaan tuotteen allergeenitiedot aina myös tuotteen pakkauksesta.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Markkinoija
Helsingin Mylly Oy
Puurtajankatu 34 04440 Järvenpää
Ursprungsland/tillverkningsland
Suomi
Marknadsförare
Helsingin Mylly Oy
Puurtajankatu 34 04440 Järvenpää
Tuotearvioita ei vielä ole.