Mantelirouhe sopii kaikenlaisiin leipä- ja kakkutaikinoihin, Runebergin torttuihin sekä muihin makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin.
Ravintosisältö / 100 g: Sisältää keskimäärin 2500kj (600 kcal), proteiinia 24 g, hiilihydraattia 6,6 g ja rasvaa 54 g.
Mantelilastut n. 25kpl
74g margariinia
1 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
1 rkl maitoa
80 g Meira mantelirouhetta
Mittaa kattilaan margariini, sokeri, jauhot ja maito. Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet. Lisää mantelirouhe. Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita pellille leivinpaperin päälle, jätä ympärille tilaa. Paista 175 asteessa n.10 minuuttia. Mikäli haluat taivuttaa lastut kaareviksi, irrota ne lämpiminä tai jäätelöannosten koristeena.
Tuote valmistettu linjalla, jossa käsitellään muita pähkinöitä.
Tuotearvioita ei vielä ole.