Martinex Muumi Purkkitalo

18,20 

Varasto loppu

Sininen purkkisetti on perinteinen vatitorni, mutta josta muodostuu Muumitalo. Purkeista ja huipulle asetettavasti kattopalasta voi koota 55 cm korkuisen talon. Purkit on numeroituja ja kuvioitu aina Muumitalon asukkaan kuvalla kurkistamassa ikkunasta.

…Ei Muumitaloa lukita yöksi, hei Muumit… Hauska perinteinen vatitornisetti, joka sopii monenikäiselle lapselle. Setissä on seitsemän numeroitua purkkia, jotka voi säilyttää tai sovitella kätevästi sisäkkäin. Kun vadeista kokoaa tornin, siitä muodostuu Korkea Muumitalo.

Alimmassa purkissa on alaovi sekä kuva Rouva Vilijonkasta lapsineen. Toisessa kerroksessa Tuu-tikki istuu katoksen päällä. Kolmannen kerroksen ikkunasta Muumipeikko tähyilee merelle ja neljännestä ikkunasta puolestaan katselee Nuuskamuikkunen mietteliään näköisenä. Viidennen purkin ikkunassa näkyy Haisuli, kuudennessa purkissa suloinen Niiskuneiti helmet kaulassaan. Ylimmässä, seitsemännessä kerroksessa ikkunalla seisoskelee veikeä Pikku Myy. Kun torni on valmis, sen huipulle asetetaan vielä erillinen kattopala, jolloin talo on valmis!

Purkkisetti on monipuolinen ja opettavainen lelu, joka ei vie lastenhuoneesta paljon tilaa. Pinottavat purkit tarjoavat haastetta pienille ja vain mielikuvitus on rajana purkkien kanssa leikkiessä: ne voivat olla tornin ja Muumitalon lisäksi myös kattiloita, astioita, tornin osia, hattuja – mitä vain ikinä keksii. Pienelle Muumifanille!

Materiaali Muovi (PVC)
Ikäsuositus 0+
Mitat 11 x 22 x 10,5 cm
Paino 280 g

Alkuperämaa/valmistusmaa

-

MarkkinoijaUrsprungsland/tillverkningsland

-

Marknadsförare


Paino 0.4 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tuotetunnus (SKU): 6416550984617 Osasto: Avainsana tuotteelle
Päivittää...
  • Ostoskori on tyhjä.