Martinex Muumi Jääkarhu-koristepallo

9,20  6,90 

Varasto loppu

Valkopohjainen avattava peltinen koristepallo, jossa on hento mustavalkoinen talvinen kuvitus Muumilaakson väestä nauttimasta maisemaa peittävästä lumivaipasta. Mustavalkoinen kuvitus on herkkä ja kaunis, ja siinä on hurmaavia oransseja yksityiskohtia sekä valkoinen satiininen koristenauha ripustamista varten. Ihana koriste ja lahjapallo!

Hrrrrr, miten kylmä! Paksu lumivaippa on peittänyt alleen koko Muumilaakson, ja lunta sataa edelleen koko ajan. Ilma on sakeana lumesta. Lumi on tuonut mukanaan myös uusia asukkaita: jääkarhu ja pingviiniseurue tutustuvat uteliaina Muumilaakson asukkaisiin. Muumit puolestaan nauttivat talven riemuista: ne hiihtävät, pyörittävät lumipalloja, ihmettelevät valkoista maisemaa ja talvisia eläimiä. Talvi on niin kaunis!

Sisusta koti ja lastenhuone talviseksi tai iloisen jouluiseksi Muumi-aiheisella koristepallolla. Lempeän talvinen avattava koristepallo luo viihtyisän tunnelman. Pallon pohjaväri on valkoinen, ja kuvitus on tehty hennosti mustalla. Pallossa on satiininen ripustusnauha. Peltisen pallon sisälle saa sujautettua vaikka pienen joululahjan, karamelleja tai niitä voi käyttää koristepalloina. Yhdistä muun Muumi Jääkarhut –sarjan kanssa ja anna vaikka lahjaksi!

Materiaali Pelti
Pesuohje Käsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat 9 x 9 x 9 cm
Paino 50 g

Alkuperämaa/valmistusmaa

-

MarkkinoijaUrsprungsland/tillverkningsland

-

Marknadsförare


Paino 0.20 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Päivittää...
  • Ostoskori on tyhjä.