Martinex Muumi Halaus-koristepallo

6,50  4,87 

Varasto loppu

Kiiltävän punapohjainen avattava peltinen koristepallo, jossa on kaksi kuvavaihtoehtoa: Toisessa on suloinen kuva Muumipeikosta ja Niiskuneidistä halaamassa toisiaan hellästi. Toisessa puolestaan Muumipappa ja Muumimamma seisovat vieretysten, kädet toistensa ympärillä, lempeästi lähekkäin. Palloissa on myös valkoinen satiininen koristenauha ripustamista varten. Ihana koriste ja lahjapallo!

Muumipeikko ja Niiskuneiti halaavat toisiaan hellästi, silmät suljettuina – niin onnellisen näköisinä. Toisaalla taas Muumipappa ja Muumimamma ovat painautuneet lempeästi aivan lähekkäin, katsovat toisiaan silmiin ja pitävät hellästi käsistä kiinni. Muumien taustalla on punaisella pohjalla sydänkuvioita, jotka luovat koristepalloon lempeän tunnelman.

Sisusta koti ja lastenhuone rakkautta täynnä olevalla Muumi-aiheisella avattavalla koristepallolla. Pallon pohjaväri on punainen, ja siinä on satiininen ripustusnauha. Peltisen pallon sisälle saa sujautettua vaikka pienen lahjan, karamelleja tai niitä voi käyttää koristepalloina. Ihana lahja- tai paketti-idea omalle tärkeälle ihmiselle!

Toimitetaan displayssa , jossa 16 palloa. Displayn koko 29,5 x 9,5 x 29 cm.

Alkuperämaa/valmistusmaa

-

MarkkinoijaUrsprungsland/tillverkningsland

-

Marknadsförare


Paino 0,2 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Päivittää...
  • Ostoskori on tyhjä.