Perinteinen kotikalja valmistetaan sekoittamalla uute lämpimään veteen (+40 - +42 °C). Lisätään sokeri ja sekoitetaan hyvin. Kuivahiiva ripotellaan nesteen pinnalle ja peitetään kevyesti. Annetaan käydä vuorokauden ajan huoneenlämmössä. Käynyt kotikalja pullotetaan ja korkit suljetaan hyvin. Kotikalja säilytetään viileässä. Käyminen pysähtyy alle +5 C lämpötilassa. Valmista nautittavaksi seuraavana päivänä. Laihian Mallas Oy on suomalainen perheyritys, joka hankkii suuren osan käyttämästään viljaraaka-aineesta lähiympäristöstä.
Ainesosat
OHRAmallas, RUISmallas, vesi, elintarvikeväri (E150), humalauute, säilöntäaine (E202). Kuivahiiva, emulgointiaine (E491)
Ravintosisältö (per 100 g)
Energia 90 kJ / 21 kcalSuola 0 g
Ravintokuitu 1 g
- josta tyydyttyneitä 0 g
Rasva 0 g
Proteiini 0 g
- joista sokeria 1.9 g
Hiilihydraatit 3.4 g
NA 0 g
Suosittelemme tarkistamaan tuotteen allergeenitiedot aina myös tuotteen pakkauksesta.
Ingredienser
KORNmalt, RÅGmalt, vatten, livsmedelsfärg (E150), humleextrakt, konserveringsmedel (E202). Torrjäst, emulgeringsmedel (E491).
Näringsvärde (per 100 g)
Energi 90 kJ / 21 kcalSalt 0 g
Kostfiber 1 g
- varav mättat 0 g
Fett 0 g
Protein 0 g
- varav socker 1.9 g
Kolhydrater 3.4 g
NA 0 g
Suosittelemme tarkistamaan tuotteen allergeenitiedot aina myös tuotteen pakkauksesta.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Markkinoija
Laihian Mallas Oy
Länsitie 372 66400 Laihia
E-koodit
E150c E202 E491Ursprungsland/tillverkningsland
Suomi
Marknadsförare
Laihian Mallas Oy
Länsitie 372 66400 Laihia
Tuotearvioita ei vielä ole.