Jorma Luhta: Tähtiyöt

41,73 

  

WWF:n Vuoden 2009 luontokirja!

Kirjan aihepiirinä on öinen metsä tähtitaivaineen ja revontulineen – ja taivaan alla kulkija mielenliikkeineen. Kulkija viettää tähtihetkiä metsässä, tarkkailee luontoa ja ihmismielen pohjia. Pureva kylmyys, pimeys ja pohjoiset erämaat kaukana teiden ja taajamien valosaasteesta luovat kehyksen kameran vangitsemilla taivaanvaloille ja tarinalle, joka koskettaa syvältä.

Jorma Luhta on kuvan ja sanan taituri. Tähtiyöt-kirjallaan hän lunastaa jälleen paikkansa suomalaisen luontovalokuvan huipulla ja tiheätunnelmaisena kertojana. Visuaalisesti näyttävä teos on luontokirja, taidekirja ja kaunokirjallinen teos.

”Tähtiyöt oli ylivoimaisesti paras teos tämän vuoden ehdokkaista. Teos on helposti lähestyttävä ja se viestii kuvaajan subjektiivista ja läheistä sidettä luontoon. Kuvat ovat upeita ja niitä on yksinkertaisesti pakko katsoa. Näkee, että asialla on kokenut valokuvaaja. Revontulissa on maagisuutta ja myös eläinkuvat ovat vahvoja. Teos on erinomainen selailukirja ja se vie mukanaan. Ostaisin sen heti itsellenikin. Tämä on oodi luonnon kauneudelle”, Vuoden luontokirjan valinnut muusikko ja näyttelijä Sam Huber toteaa.

ISBN 978-952-5870-00-8
Julkaisupäivämäärä: 16.10.2009
Ulkoasu: Ritva Kovalainen
Sivumäärä: 84
Koko: 290 x 270 mm
Sidos: Sidottu
Kirjastoluokka: YKL 75.71
Kielet: suomi

Paino0.95 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tuotetunnus (SKU): 978-952-5870-00-8 Osasto: Avainsana tuotteelle
Päivittää...
  • Ostoskori on tyhjä.