Hartwall Novelle 0,5l

3,29 

  

Hartwall Novelle tuli markkinoille vuonna 1990. Se tutustutti suomalaiset täysin uudentyyppiseen kivennäisveteen: se on suolaton, matalahiilihappoinen, ja mineraalikoostumukseltaan tasapainoinen kivennäisvesi. Hartwall Novelle on markkinoiden suosituin kivennäisvesi.

Hartwall Novelle on saanut vuosien varrella rinnalleen luontaisilla aromeilla maustettuja variantteja. Kaikkien maustettujen Hartwall Novelle -kivennäisvesien maku syntyy aidoista hedelmistä, luontaisten aromien ansiosta. Se takaa Hartwall Novelle -kivennäisvesien luonnollisen ja raikkaan maun.

Hartwall Novelle on markkinoiden ainoa täysin suolaton kivennäisvesiperhe. Suolattomuuden lisäksi Hartwall Novellet ovat myös täysin kalorittomia ja lisäaineettomia, eli erinomaisia janon sammuttajia.

Hartwall Novelle Lähdevesi on korkealaatuinen lähdevesi Suomen syvimmiltä soraharjuilta Karijoelta Etelä-Pohjanmaalta. Soraharjut toimivat luonnon omina, tehokkaina suodattimina. Vesi on täten erityisen puhdasta ja raikasta.

Matalahiilihappoinen Hartwall Novelle -kivennäisvesi on valmistettu lähdeveteen, eikä se sisällä lainkaan kaloreita, suolaa, sokeria tai lisäaineita. Hartwall Novelle on maamme suosituin kivennäisvesi. Sopivasti kuplivana paras janon sammuttaja.

Ainekset: Vesi, hiilidioksidi, magnesiumkloridi, kaliumbikarbonaatti.

Paino0.60 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tuotetunnus (SKU): 6413600017561 Osasto:
Päivittää...
  • Ostoskori on tyhjä.