Finlayson Mörkö Käsipyyhe 30×50 cm

8,00  6,40 

Varasto loppu

Mörkö on tummanpuhuva olento, joka pelottaa hyytävällä olemuksellaan kaikkialla, missä hän liikkuukin. Hän ilmestyy paikalle kutsumatta ja puhuu harvoin mitään. Mörkö huokuu ympärilleen kylmyyttä ja maa jäätyy hänen allaan. Yleensä hän vain tuijottaa pyöreillä silmillään ja häipyy, kun on saanut haluamansa.

Muumit kohtaavat Mörön ensi kerran kirjassa Taikurin hattu. Silloin hän tavoittelee itselleen myös taikurin etsimää Kuningasrubiinia. Mörkö katoaa vasta, kun hänelle annetaan Tiuhtin ja Viuhtin viemän rubiinin sijasta taikurin hattu.

Muumi-sarjaan kuuluva Jacquard-kudottu Mörkö-pyyhe on kestävää lankavärjättyä laatua. Se on pitkän tuotekehityksen tulos: pyyhe, jossa ohut kerrattu lanka on yhdistetty tarkoin harkittuun kudontarakenteeseen ja hiottu kaikki ominaisuudet kohdilleen. Siinä on juuri se sopiva tuntuma, se kuivaa hyvin ja kestää kovaakin kulutusta. Ripustuslenkki on pyyhkeen pitkällä sivulla.

Vinkki toimivampaan arkeen: Valitse Muumi-käsipyyhkeistä ja -kylpypyyhkeistä omat nimikkohahmot koko perheelle, näin jokaisen on helppo tunnistaa omansa.

Pyyhkeellä on viiden vuoden takuu ja STANDARD 100 by OEKO-TEX -sertifikaatti. Ne yhdessä kertovat sen, että tuote on korkealaatuinen ja turvallinen käyttäjälleen eikä se sisällä haitallisia kemikaaleja.

Finlaysonin Muumi-tuotteet suunnitellaan Tove Janssonin alkuperäispiirustusten pohjalta ja ne ovat aitoja © Moomin Characters™ -lisenssituotteita

Paino 1 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tuotetunnus (SKU): 6411720437870 Osastot: ,
Päivittää...
  • Ostoskori on tyhjä.