Fazer Puikula Pehmeämpi Jälkiuuni 6 kpl/370g

2,99 

  

HUOM! LUE ENNEN KUIN TILAAT

Toimitamme tuoretta leipää sisältävät lähetykset kunkin viikon maanantaina, jottei leivät jäisi viikonlopun yli tulliin, tai postin jakelukeskuksiin.

Jätä tilauksesi ennen torstaita klo 12, niin tuoretuotteita sisältävä tilaus toimitetaan seuraavana maanantaina. Tämän jälkeen tulleet tilaukset toimitetaan seuraavan viikon maanantaina.

Suosittelemme tilaamaan leivät DHL Express lähetyksenä, sillä tällöin toimitusajat eivät ole leipien säilyvyyden kannalta liian pitkiä. Pääsääntöisesti tuoreita leipiä ei kannata tilata, jos valitun lähetystavan kuljetusaika maahasi on yli viisi päivää. Maakohtaiset kuljetusajat löydät DHL:n sivuilta.

Lähetämme leivät niin tuoreina kuin ne saamme, pääsääntöisesti samana päivänä leivottuina! Leipäpussien PARASTA ENNEN/VIIMEINEN MYYNTIPÄIVÄ (ei sama kuin viimeinen käyttöpäivä) päiväys, on leivontapäivästä kolmen päivän päässä.

Fazer Puikula on kuin luonnon luoma – kulmista pehmeäksi hioutunut ja yksinkertaisen kaunis leipä. Tästä ainutlaatuisen muotoisesta leivästä löytyy monta erilaista viljaisaa makuvaihtoehtoa – kaikki Suomessa leivottuja. Löydätkin Fazer Puikula -leipäperheestä helposti herkullisia vaihtoehtoja jokaiseen päivään.

Fazer Puikula Jälkiuuni on koko perheelle maistuva pehmeämpi jälkiuunileipä. Se leivotaan Suomessa 100 % täysjyvärukiista runsaskuituiseksi ja lisäaineettomaksi.

Fazer Puikula, sillä elämä on jo riittävän kulmikasta

Ainesosat: täysjyväruisjauho ja -rouhe (72 %), vesi, ruislese, hiiva ja merisuola. Leivontaan käytetystä viljasta on 100 % täysjyväruista.

Paino 0.50 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tuotetunnus (SKU): 961240 Osasto: Avainsana tuotteelle
Päivittää...
  • Ostoskori on tyhjä.