Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla voit valmistaa helposti hyytelöitäviä, kermapohjaisia jälkiruokia, kuten kermavanukkaita, mousseja ja pehmeitä torttutäytteitä. Myös herkullinen pannacotta syntyy vaivattomasti Hyytelösokeri Multilla (ohje pakkauksessa). Hyytelösokeri Multilla syntyvä hyytelö on pehmeää ja ”lusikoitavaa”. Tuote ei sovellu kiinteämpää rakennetta vaativien, leikattavien hyytelökakkujen valmistamiseen. Hyytelösokeri Multi on 100 % kasvipohjainen tuote. Sen hyytelöimisaineina on karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe. Tuote sopii myös kakkukiilteisiin (käytä 1 dl Hyytelösokeri Multia/1–1,5 dl vettä) ja marjajälkiruokiin (1 dl Hyytelösokeri Multia/2 dl vettä), kun haluat makeamman lopputuloksen kuin Dansukker Hyytelösokerilla. Ei sovi säilöntään.
Ainesosat
Sokeri, hyytelöimisaineet (karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe)
Ravintosisältö 100 g:sta | ||
---|---|---|
Energia | 1687 kJ / 397 kcal | |
Rasva | 0 g | |
josta tyydyttynyttä | 0 g | |
Hiilihydraatit | 99 g | |
josta sokereita | 99 g | |
Proteiini | 0 g | |
Suola | 0,02 g |
Ainesosat
Sokeri, hyytelöimisaineet (karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe)
Ravintosisältö (per 100 g)
Energia 1687 kJ / 397 kcalRasva 0 g
- josta tyydyttyneitä 0 g
Hiilihydraatit 99 g
- joista sokeria 99 g
Proteiini 0 g
Suola 0.02 g
Suosittelemme tarkistamaan tuotteen allergeenitiedot aina myös tuotteen pakkauksesta.
Ingredienser
Socker, geleringsmedel (karragenan och fruktkärnmjöl)
Näringsvärde (per 100 g)
Energi 1687 kJ / 397 kcalFett 0 g
- varav mättat 0 g
Kolhydrater 99 g
- varav socker 99 g
Protein 0 g
Salt 0.02 g
Suosittelemme tarkistamaan tuotteen allergeenitiedot aina myös tuotteen pakkauksesta.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Markkinoija
Suomen Sokeri Oy
02460 Kantvik
E-koodit
E407 E410Ursprungsland/tillverkningsland
Suomi
Marknadsförare
Suomen Sokeri Oy
02460 Kantvik
Tuotearvioita ei vielä ole.