Herkullinen Kantarellikastike maistuu erityisen hyvältä mureaksi paistetun naudanlihan tai lampaankareen kanssa.
Valmistusohje
1. Sekoita yhden pussin sisältö ja 2 dl laktoositonta maitoa kattilassa.
2. Kiehauta kastike koko ajan sekoittaen ja anna sen kiehua hiljalleen n. 4 min.
3. Ota kattila liedeltä ja lisää 25 g voita. Sekoita, kunnes rasva on sulanut. Tarjoa!
Ainesosat:
Vehnäjauho, palmurasva, sienet (13 %) (kantarelli (7,5 %), voitatti, herkkusieni, herkkutatti, siitake), suola, aromi (sisältää laktoosia), kermajauhe, laktoosi, hiivauute, maitoproteiini, maltodekstriini, väriaineet (betakaroteeni, E 150), emulgointiaineet (E 451, soijalesitiini).
Tuotearvioita ei vielä ole.