Alibi – Uusin numero

8,37 

  

Alibi on uudistunut. Uusi Alibi on entistäkin monipuolisempi rikos- ja aikakausilehti, joka tarjoaa tuoreet jutut päivänpolttavista aiheista.
Alibi on Suomen johtavin rikoslehti. Lehden profiili on hyvin selkeä: tuemme poliisin ja muiden viranomaisten työtä voimakkaasti – Alibi on lehti, josta on konkreettista hyötyä viranomaisille ja näin ollen koko yhteiskunnalle.
Alibi kertoo rikosten taustat totuudenmukaisesti ja hyvää lehtimiestapaa noudattaen. Suojelemme uhreja ja uhrien omaisia. Sen sijaan rikosten tekijöitä emme suojele.

Kun jokin uutisarvoltaan merkittävä rikos paljastuu, Alibi on vuorenvarmasti tapahtumien keskipisteessä. Alibi sisältää juttuja, joiden tarkoituksena on valistaa kuluttajaa. ”Kansalaisten oikeusturva” -juttusarja jatkaa mielenkiintoisten, arkipäivän elämään pureutuvien asioiden tutkimista. Tässä juttusarjassa selvitetään kansalaisten oikeudet vaikkapa asumiseen tai tv-lupatarkastukseen liittyen.
Alibi esittelee myös eri paikkakuntien poliisitoimintaa. Teemme reportaaseja poliisien vaativasta työstä ja olemme poliisin mukana viikonloppuöinä.
Alibi on koko kansan lehti, jota luetaan ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Paino0.30 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tuotetunnus (SKU): alibi Osasto:
Päivittää...
  • Ostoskori on tyhjä.