Rekisteriseloste

 

Henkilötietolain (523/1999) 10 § ja 24 § mukainen rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä

 

Rekisterinpitäjänä toimii Suomikauppa.fi-verkkopalvelun (jäljempänä ”Palvelu”) ylläpitäjä LaKo Trade Oy (jäljempänä ”Palveluntarjoaja”)

Suomikauppa.fi

LaKo Trade Oy

Kumitehtaankatu 5

FIN-04260 Kerava

Finland

Y-tunnus: FI-20177954

 

2. Rekisteriasiat

 

Rekisteriä ja rekisteröintiä koskevista ongelmista ja palautteista vastaa Suomikauppa.fi asiakaspalvelu Rekisteriasioista vastaava henkilö toimitusjohtaja Ville Aittola p. +358 (0)400 917 127

 

3. Rekisterin nimi

 

Suomikauppa.fi asiakasrekisteri

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

 

Rekisterin käyttötarkoitus on Palvelun asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Palvelun toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Palvelun omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Palvelu saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Palvelun asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Palvelulla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Palvelun asiakaspalveluun, sähköpostitse [email protected] tai rekisterinhoitajalle.

Tietojen säilytysaika

Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai asiakaspalvelun kehittämiseksi.

 

5. Rekisterin tietosisältö

 

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Henkilötiedot (nimi, sukupuoli ja syntymäaika)
  • Yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
  • Lupatiedot (suostumus tiedotteiden ja tarjousten lähettämiseen)
  • Tilaushistoria (asiakkaan ostotapahtumatiedot)

 

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

 

Tietolähteenä ovat Palvelun asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä Asiakkaalta kerättävät tiedot sekä asiakkaan Palvelussa tekemät ostotapahtumat. Tietoja kerätään myös Google Analytics –analytiikkatyökalun avulla.

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

 

Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

8. Tietojen poistaminen

 

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

 

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Palveluntarjoajan tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muin teknisin toimenpitein kuten kryptauksin huomioiden toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset.

 

10. Kielto-oikeus

 

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointia varten.

Päivittää...
  • Ostoskori on tyhjä.